Hotel VILCAM u Pakoštanima među 50 najpopularnijih hotela za pse u Europi

Najpopularniji europski hotel za pse nalazi se u Njemačkoj. Ovo je rezultat ocjenjivanja hundehotel.info Award 2023. Urednički tim platforme njemačkog govornog područja www.hundehotel.info ocijenio je ukupno 701 hotel prilagođen psima iz 12 europskih zemalja. Kao i prošle godine, trijumfirao je Landhotel Haus Waldeck (Njemačka), a slijede Naturforsthaus (Austrija) i Natur-Hunde-Hotel Bergfried (Njemačka).

Kako priopćavaju, po treći put jedan hotel iz Hrvatske ušao je među 50 najboljih, a riječ je o hotelu VILCAM u Pakoštanima koji je zauzeo čvrsto 38. mjesto.

Za nagradu hundehotel.info Award 2023. detaljno su ocijenjeni kriteriji sadržaja, usluge i mišljenja gostiju 701 hotela prilagođenog psima. Konačni poredak se temelji na ukupnom broju bodova za sve faktore. Ocjene korisnika hundehotel.info kao i 3 glavna portala za ocjenjivanje Google, TripAdvisor i HolidayCheck uključene su u rangiranje. Posebna značajka je samorazvijeni “faktor bez lažiranja”, koji povezuje broj loših recenzija svakog hotela s brojem njegovih soba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...