Ivica Klanac, predsjednik HV Posedarje: “S tribina su skandirali ‘300 eura’, ali o tome ništa ne znam!”

Predsjednik Hrvatskog viteza Posedarje, Ivica Klanac (49), osvrnuo se na jučerašnju izjavu Josipa Bepa Bajla na našem portalu. Naime, Bajlo je istaknuo kako se Vitezovi nisu držali dogovora, jer da im je HNK Zadar ustupio svog bivšeg igrača Marka Jordana, uz uvjet da isti igrač ne smije igrati u dresu HV Posedarje na utakmici prije dva dana na igralištu Gordan Demo. Jordan je ipak zaigrao, ušavši početkom drugog poluvremena.

Nije postojao nikakav dogovor! Ne znam otkud Josipu Bepu Bajlu mišljenje da je netko s nekim nešto dogovarao. Pročitao sam kao da Marko Jordan neće igrati, ali nitko to nikom nije obećao, a niti rekao. Čuo sam kako s tribina skandiraju “300 eura, 300 eura!”. Nešto se priča, ali o tome ništa ne znam, meni nitko ništa nije nudio. Prema HNK Zadru s naše strane ne postoje nikakve tenzije i nervoze, naš odnos prema njima je isti kao i prema drugima u ovoj ligi. Službene osobe HNK Zadar su dočekane kao i svi ostali gosti, dakle, kulturno i fino. Što se tribina tiče, tko može tribine zaustaviti. Što se same utakmice tiče, ona je bila kao i svaka kod nas, domaćinska i čvrsta, nije bilo nikakvog pritiska niti na suce, a niti na gostujuće igrače. Čini mi se da nam je suđenje na utakmici protiv HNK Zadra bilo do sada među boljim suđenjima kad smo igrali kući, inače su suci naginjali uvijek gostima. Sa svima želimo prijateljske odnose, ne znam u čemu je problem, ali naš međusobni odnos može biti i bolji, i možemo bolje surađivati. Vjerojatno u HNK Zadru misle da su možda čak i dva ranga iznad, ne smatraju nas jednakima! Naša momčad je kompaktna, igrači i stožer su svi kao jedan, zaključio je Klanac.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...