Izašle su kladionice za polufinale Eurosonga, evo kako stoji Let 3

Nakon što je prošli tjedan otkriveno svih 37 pjesama koje će se natjecati na ovogodišnjem Eurosongu, kladioničari su napokon dobili mogućnost uložiti novac u države za koje misle da bi trebale proći u finale.

Hrvatski predstavnici Let 3 s pjesmom Mama ŠČ! pokušat će izboriti ulazak u veliku završnicu iz prvog polufinala, a da bi to ostvarili, trebat će biti bolji od pet natjecatelja budući da će se tijekom prve večeri predstaviti 15 pjesama, a njih 10 će proći dalje.

Let 3 je nakon objave kladionica za polufinala u prvom mahu zauzeo 10. mjesto, no u međuvremenu se popeo na osmo mjesto pretekavši Moldaviju i Nizozemsku, prenosi Index.

U ovom trenutku kladioničari Hrvatskoj daju 77% šanse za kvalifikaciju u finale, a jednako toliko šanse daju i Švicarskoj te Srbiji.

Kladioničari u finalu, osim ranije navedenih zemalja, vide i Češku, Izrael, Norvešku, Švedsku te Finsku, dok Portugalu, Malti, Azerbajdžanu, Latviji i Irskoj predviđaju ispadanje.

Na kladionici za pobjednika Eurosonga Hrvatska se trenutno nalazi na 16. mjestu, ispod Srbije koja je 15.

Dva polufinala Eurosonga održavaju se 9. i 11. svibnja, dok je veliko finale zakazano za 13. svibnja.

Kroz polufinalne večeri gledatelje pred malim ekranima i publiku vodit će glumica Hannah Waddingham, glazbenica Alesha Dixon i ukrajinska pjevačica Julia Sanina. U finalnoj večeri pridružit će im se i poznati voditelj Graham Norton. Uz njih, natjecatelje će najavljivati i Sam Quek, Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills i Timur Mirošničenko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...