Javna priznanja Općine Pašman: dajte svoj prijedlog za pojedince ili pravne osobe koji će biti nagrađeni ove godine

Općina Pašman je raspisala Javni poziv za dodjelu javnih priznanja kojim se pozivaju svi građani i pravne osobe na podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Općine Pašman za životno djelo, Nagrade Općine Pašman te Zahvalnice Općine Pašman.

Pojedincima se priznanja dodjeljuju ako se radi o istaknutim osobama koje su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali trajan doprinos i izuzetne rezultate trajne vrijednosti na unapređenju stanja i razvitku pojedinih područja odnosno izuzetan doprinos međunarodnoj promidžbi ovih područja ili osobama koje u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna djelatnika i stručnjaka te čestitog i vrijednog čovjeka i građanina, piše portal Otok Pašman.

Pravnim osobama se dodjeljuju priznanja Općine ako su ostvarile izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Republike Hrvatske i Općine kao i doprinos međunarodnoj promidžbi i ugledu Republike Hrvatske i Općine.

Svaki prijedlog za dodjelu priznanja mora sadržavati temeljito obrazloženje razloga predlaganja i za pojedince životopis kandidata te tijek njegovoga rada i ostvarenih rezultata dok su za pravne osobe potrebni osnovni podatci o ustroju i djelatnosti te ostvareni rezultati rada.

Rok za dostavu prijedloga je 24. travnja ove godine, a prijedlozi se dostavljaju na adresu: Općina Pašman, Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, Obala tamarisa 6, 23262 Pašman u zatvorenoj omotnici s naznakom „Za javna priznanja Općine Pašman“ – Ne otvaraj“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...