Košarkašice Zadra upisale važnu pobjedu u Varaždinu, Zovko: “Nadamo se pobjedi protiv Zadar Plusa!”

Košarkašice Zadra upisale su veliku pobjedu u Varaždinu kod ekipe Vindi! Naime, igračice trenerice Josipe Zanki tek su nakon produžetka slavile rezultatom 75-78, u susretu 3. kola Lige za prvaka, Prve hrvatske lige – skupina B (drugi rang natjecanja). Lola Stipić je s 20 poena, šest skokova i četiri asistencije bila najučinkovitija, pratila ju je Josipa Zovko sa 16 koševa i čak 19 skokova. Druga je ovo pobjeda Zadranki u Ligi za prvaka, sljedećeg vikenda su u dvorani 3 ŠC Višnjik, u četvrtom kolu u gradskom derbiju u dvorani 3 ŠC Višnjik domaćini ekipi ŽKK Zadar Plus.

Iskusna 33-godišnja Splićanka Josipa Zovko (188 cm), uvjerena je kako u derbiju protiv Zadar Plusa mogu doći do nove pobjede:

Očekivale smo da će gostovanje u Varaždinu biti teško, jer Vindi je izgubio prve dvije utakmice, tako da smo znale da će se pokušati vaditi protiv nas. U utakmicu smo ušle pomalo umorno, stalno smo hvatale zaostatak, na kraju smo tek u produžetku uspjele preokrenuti rezultat i pobijediti. Iduća utakmica je protiv Zadar Plusa, one su favoriti, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bi stigle do nove pobjede! Već smo ih jednom dobile u prvom dijelu sezone, s tim smo i dokazale kako možemo igrati protiv njih. Pokušat ćemo nametnuti svoju igru, jer ipak igramo pred svojom publikom koja će nas, nadam se, podržati u velikom broju. Iskreno se nadamo da ih možemo dobiti. Prezadovoljna sam s ekipom, stručnim stožerom, kao i sa cijelim klubom, prihvatili su me kao svoju, i stvarno se osjećam ugodno u Zadru, zaključila je iskusna Zovko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...