Kreće prodaja karata za Euroviziju, pogledajte koliko koštaju

Ulaznice za natjecanje za pjesmu Eurovizije kreću u prodaju danas u podne, a obožavatelji se pripremaju za borbu za mjesto u Liverpoolu, javlja britanski Sky News.

Ukupno će devet emisija biti dostupno za gledanje obožavateljima u Liverpool ACC-u, od generalnih proba polufinala pa sve do velikog finala uživo 13. svibnja.

Iako dvorana u Merseysideu obično prima 11.000 ljudi, čini se da će biti dostupno oko 6.000 ulaznica po nastupu jer je prostor smanjen zbog velike pozornice i produkcijskih zahtjeva.

Obožavatelji će svoje ulaznice morati kupiti na Ticketmasteru, a savjetovano im je da naprave račun prije nego što krenu u prodaju.

Cijene će se kretati od 30 funti do 380 funti za svih devet emisija. Očekuje se da će potražnja biti vrlo velika, s milijunima ljudi u desecima zemalja koji se bore za svoje mjesto, piše Sky News,  a prenosi N1.

Oni koji imaju dovoljno sreće da nabave kartu, mogli bi naići na kamen spoticanja kada je riječ o smještaju, jer su mjesta za boravak diljem Liverpoola tijekom tjedna Eurovizije rasprodana gotovo odmah nakon najave da će se tamo održati.

Podsjetimo, Britanija je izabrana kao zemlja domaćin zbog rata u Ukrajini zahvaljujući drugome mjestu britanskog predstavnika.

Zbog toga će oko 3.000 ulaznica biti izdvojeno za Ukrajince koji žive u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...