Majka uhićena jer je ošamarila kćer: “Sin mi je pokazao njezine slike”

Majka je proglašena krivom jer je kćer ošamarila i verbalno napala zbog sumnje da se bavi “nekim nemoralnim poslovima”.

Prema presudi suda, 51-godišnjakinja je lani u travnju oko 19.30 sati u kući u Zagrebu počinila fizičko nasilje u obitelji prema 34-godišnjoj kćeri “na način da ju je udarila otvorenim dlanom ruke u lice”, prenosi Danica.

Majka je na suđenju opovrgnula nasilje. Kaže kako je tog dana došla do kćeri i njezina dečka jer joj se mjesecima nije javljala te je posumnjala “da se bavi nekim nemoralnim poslovima jer joj je sin pokazao po društvenim mrežama da objavljuje obnažene fotografije”.

“Htjela sam o tome razgovarati sa kćerkom, ali ona je rekla da izađem van i nije htjela. Potom je njezin dečko nazvao policiju. Nije točno da bih kćer vrijeđala riječima kurvo i nije točno da bih je ošamarila”, branila se majka na sudu.

Istaknula je kako s kćeri nikad nije imala problema, uredno je završila srednju školu, zaposlila se i bila je sasvim uzorno dijete. Kći je pak rekla kako je majka tog dana ušla u otključanu kuću i počela galamiti na nju, pa je odbila razgovarati tim tonom.

“A majka me je onda iznenada ošamarila rukom po licu. Rekla sam joj da izađe van, više puta, pa smo kasnije zvali i policiju. S majkom sam u lošim odnosima jer ona sumnja da sam prisiljena se baviti prostitucijom i nemoralnim radnjama, što naravno nije istina”, rekla je.

Naglasila je kako nije imala namjeru pokrenuti bilo kakav sudski postupak protiv majke, već je policiju pozvala isključivo s namjerom da je udalji. Rekla je i da ne želi prekršajni progon protiv majke i da se ne smatra žrtvom nasilja u obitelji od strane majke.

No, policija je slučaj prijavila sudu. Sutkinja je majku proglasila krivom i izrekla joj novčanu kaznu od 220 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 140 eura. Uz to, mora podmiriti i 40 eura troškova postupka.

Presuda prekršajne sutkinje je nepravomoćna i majka se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku. Riječi njezine kćeri na sudu je potvrdio i njezin dečko koji je bio svjedok svađe.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...