Martin Erlić pred Wales: “Dosta prijatelja me već pitalo imam li koju kartu!”

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za ogled s Walesom u subotu u Splitu na Poljudu. To je ujedno i otvaranje kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine. Kako bi poljudski travnjak bio u što boljem stanju, izabranici Zlatka Dalića treniraju u Dugopolju na stadionu “Hrvatski vitezovi”. Podsjetimo, nakon utakmice u Splitu, Hrvatska gostuje u Bursi u utorak protiv Turske.

Utakmicu nam je kratko najavio Martin Erlić (25), koji imponira svojom visinom od 192 cm, nastupa za talijanski Sassuolo, klub koji se trenutno nalazi na dvanaestom mjestu prvenstvene ljestvice, jedanaest kola prije kraja. Martin, obrambeni igrač porijeklom iz Tinja, sela u zadarskom zaleđu, vjeruje u pobjedu već protiv Walesa.

–  Polako svi ulazimo u formu i jedva čekamo da utakmica krene, te da istričimo na puni Poljud! Sve ulaznice su rasprodane, idemo utakmicu po utakmicu, najprije u subotu Wales, potom u utorak gostujemo kod Turske. Trebamo odigrati na najvišem nivou, svi su nam bodovi bitni, jako nam je važno krenuti s pobjedom već protiv Walesa! Dosta me prijatelja već pitalo imam li koju kartu, siguran sam u to da će na tribinama biti i dosta gledatelja iz Zadra, govori Erlić, i o svom mogućem nastupu pred splitskom publikom nastavlja:

– Na izborniku Zlatku Daliću je da odluči tko će igrati, koga on stavi u prvih jedanaest tako će i biti i nema tu nikakve ljutnje! Najvažnije od svega je da Hrvatska pobjeđuje i da smo svi zdravi. Što se mene tiče, u budućnosti će biti i utakmica, ali tko god bude igrao u Splitu, bitno je da pruži maksimum, iskren je Martin, te za kraj spominje i svoj klub Sassuolo:

– Igramo vrhunski drugu polusezonu, iza vodeće momčadi Serie A  Napolija, smo klub s najviše osvojenih bodova u drugom dijelu sezone. Dobro nam ide, i trebamo samo tako nastaviti i dalje, zaključio je Erlić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...