Nakon što je prevario troje ljudi u Zadru, 46-godišnjak uzeo novce za radove koje nije obavio i na šibenskom području

Nakon što su policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je od troje vlasnika objekata na zadarskom području za izvođenje građevinskih radova primio novac, a dogovorene radove nije izvršio, iz PU šibensko-kninske stižu novi podaci.

– Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem  je utvrđeno kako je osumnjičeni na području PU zadarske u tri navrata dogovorio izvođenje građevinskih radova za koje je unaprijed dobio dio dogovorenog novca, ali radove nikad nije odradio. Također je na području Tribunja u studenom 2022. g. s 51-godišnjakom dogovorio izgradnju zida za što mu je unaprijed isplaćeno 2.000 eura, dok je u prosincu 2022.g. na području Rogoznice s 31-godišnjakom dogovorio žbukanje unutrašnjih i vanjskih zidova za što mu je unaprijed isplaćeno 1.529 eura, ali niti jedni radovi nisu ni započeti, niti na kasnije pozive odrađeni, navodi se u priopćenju.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...