Od 20. do 22. travnja Dani arhitekata u Providurovoj palači i Fortis Clubu u Punta Skali

Hrvatska komora arhitekata u suradnji s Udruženjem hrvatskih arhitekata organizira Dane arhitekata 7.0 od 20. do 22. travnja 2023. godine, u Zadru.

Otvorenje Dana arhitekata 7.0 održat će se u četvrtak, 20. travnja u Kongresnom centru Fortis Club u Punta Skala Falkensteiner resortu. Nakon otvorenja održat će se svečana dodjela medalja godišnjih nagrada HKA.

Poslijepodnevni program će se nastaviti u Providurovoj palači u Zadru, nagrađenoj zgradi autora Ive Letilović i Igora Pedišića, koji su prošle godine za nju dobili nagradu UHA-a „Viktor Kovačić“ i nagradu Ministarstva kulture i medija „Vladimir Nazor“.

U Providurovoj palači će u popodnevnom programu biti predstavljanje nominacija godišnjih nagrada UHA-e. Predstavljanje nominacije će biti iz kategorija „Neven Šegvić“ za iznimni publicistički, kritički, istraživački i teorijski rad iz područja arhitekture, „Bernardo Bernardi“ za najuspješnije godišnje ostvarenje u području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja, „Drago Galić“ za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture te godišnje nagrade „Viktor Kovačić“ za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva, a radove će u obliku kratkih predavanja prezentirati sami autori.

Središnji program Dana arhitekata 7.0 održat će se u Kongresnom centru Fortis Club u Punta Skala Falkensteiner resortu.

Program Dana će se kao i do sada sastojati od plenarnih predavanja, prezentacija i okruglih stolova, i ovoga puta u hibridnom obliku – online i uživo – sva stručna događanja prenosit će se virtualnom vezom te će se sudionici moći pridružiti i na taj način za programski dio predavanja i panela.

U subotu su predviđena tri stručna obilaska Zadra i okolice.

Na konferenciji možete sudjelovati uživo ili hibridno u stvarnom vremenu. Sudjelovanje na Danima arhitekata 7.0 se vrednuje s ukupno 20 sati u Programu stručnog usavršavanja HKA-a, a on-line sudjelovanje s 10 sati!

Organiziran je prijevoz autobusima u četvrtak, 20. travnja 2023. iz Zagreba i Pule s povratkom u subotu, 22. travnja nakon stručnih obilazaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...