Od 29. ožujka do 15. svibnja dijelom Puta Dikla bit će omogućen dvosmjerni promet

U sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG na  izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Crpna postaja Park s pripadajućim kolektorima i tlačnim cjevovodima  – 2. faza izgradnje“ (Puntamika), prema planu Izvođač najavljuje zatvaranje križanja ulice Put Dikla s ulicama Augusta Šenoe  i Valerije de Ponte u razdoblju od 29. ožujka do 15. svibnja 2023. godine.

– Za vrijeme trajanja privremene regulacije prometa, promet  će biti reguliran na način da će biti omogućen dvosmjerni promet na potezu između križanja ulice Put Dikla, Ulice A.G. Matoša, Ulice Matije Gupca prema pravcu spomenutog križanja, što znači da će dijelom Puta Dikla biti omogućen dvosmjerni promet. Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost, poštuju privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu, obavještavaju iz Odvodnje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...