Općina Pašman za udruge ove godine namijenila više od 38.000 eura

Natječaj je otvoren za udruge sa sjedištem na području općine, zatim za udruge koje provode program odnosno projekt na području općine te udruge čiji su članovi ili korisnici s područja općine. Udruge mogu prijaviti programe, projekte i manifestacije za prioritetna područja navedena u natječaju, a to su sport, kultura i turizam te zdravstvo i socijalna skrb.

Ukupno planirana vrijednost javnog natječaja je 38.100,60 eura, pri čemu je na sport planiran iznos od 12.883,27 eura, za kulturu i turizam 17.917,58 eura te za zdravstvo i socijalnu skrb 7.299,75 eura. Najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi za područje sporta, kulture i turizma je 400 eura, dok za projekte iz područja zdravstva i socijalne skrbi taj iznos je 200 eura. Najviši iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi za sva prioritetna područja je 4.000 eura. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti jedan projekt, program ili manifestaciju u okviru svakog pojedinog prioritetnog područja u 2023. godini, orenosi portal Otok Pašman.

Rok prijave je 12. travnja do 15 sati, a prijave se dostavljaju osobno u pisarnicu Općine Pašman ili poštom preporučenom pošiljkom na adresu Općine Pašman isključivo na propisanim obrascima u papirnatom obliku koji se mogu preuzeti na mrežnim stranicama Općine Pašman. Uz navedene obrasce potrebno je priložiti i ostalu obaveznu dokumentaciju također navedenu na mrežnim stranicama Općine Pašman u Uputama za prijavitelje.

Sva pitanja vezana uz ovaj natječaj mogu se postaviti slanjem upita na adresu elektronske pošte: [email protected] (kontakt osoba: Domagoj Pedišić), najkasnije 8 dana prije isteka roka za podnošenje prijave.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...