Općina Tkon dobila 45.000 eura za sanaciju plaže Mrvisko

Temeljem prijave na Javni poziv za sanaciju pomorskog dobra u općoj upotrebi u 2023. godini pri Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture za projekt “Sanacija plaže Mrvisko” potpisan je Sporazum o sufinanciranju projekta u visini od 45.000,00 €, objavili su iz Općine Tkon.

Radovi na uređenju površinskog sloja, potpornog zidica i oblaganja mula, uz predviđen pristup za invalide, biti će okončani do početka ljetne sezone, a nakon provedenog postupka javne nabave.

Plaža Mrvisko prva je u nizu planiranih zahvata na javnim plažama u tekućoj godini, a nakon koje slijedi i uređenje plaže Vruljice čija je zahtjevnija projektna dokumentacija u izradi.

Odmah po pribavljanju potrebnih dozvola pristupiti cemo i prijeko potrebnom uređenju ove mjesne plaže, a koje će rezultirati i povećanjem njenog vršnog kapaciteta, kao i jednakom pristupačnošću za sve.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...