Ovogodišnji favorit za Oscara postao je najnagrađivaniji film u povijesti

Sve u isto vrijeme postao je najnagrađivaniji film u povijesti.

Prema izračunima IGN-a, Sve u isto vrijeme sada je najnagrađivaniji film ikada sa 158 priznanja od najvećih kritičarskih organizacija i tijela za dodjelu nagrada. Ovo mjesto prethodno je držao Gospodar prstenova: Povratak kralja, koji je prema IGN-ovoj matematici dobio 101 nagradu.

IGN je zbrajao svaku pojedinačnu pohvalu koju je film dobio ove sezone nagrada, uključujući one od strane najvećih kritičarskih organizacija i nagrade prije Oscara kao što su Zlatni globusi, SAG nagrade i Indie Spirits., prenosi Index

Nije svaka pojedinačna kritičarska organizacija napravila ušla u izračun, no kad bi se računala svaka pojedinačna nominacija i nagrada, Sve u isto vrijeme bi svejedno nadmašio Povratak kralja i po broju nagrada, kao i po broju nominacija. Naime, film ima  336 nagrada i 691 nominaciju, dok Povratak kralja ima 213 nagrada i 337 nominacija.

Michelle Yeoh i Ke Huy Quan ušli su u povijest na dodjeli nagrada SAG

U 20 godina od objavljivanja Povratka kralja, cijeli niz organizacija, kritičarskih krugova i web stranica počeo je dodjeljivati ​​vlastite nagrade filmovima, što je svakako utjecalo na razliku u broju nagrada i nominacija.

Michelle Yeoh i Ke Huy Quan ušli su u povijest na dodjeli nagrada SAG prošlog mjeseca za svoje uloge Evelyn Wang i Waymonda Wanga. Yeoh je postala prva Azijska dobitnica nagrade za najbolju glumicu u povijesti SAG-a, dok je Quan postao prvi Azijat koji je osvojio nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu.

S 11 nominacija za Oscara iza sebe, Sve u isto vrijeme mogao bi postići i velike rezultate na 95. dodjeli Oscara u nedjelju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...