Poker Zadra na Stanovima, Matasović: “Krenula nam je realizacija, držali smo se dogovora!”

HNK Zadar je na igralištu Stanovi pred 90  gledatelja pobijedio Neretvu Metković s 4-1 u susretu 21. kola četvrtog ranga natjecanja, 3.NL-jug. Strijelci za Zadrane bili su Karlo Torbarina (5., 24.) oba puta iz jedanaesterca.

Kod prvog penala srušen je Matteo Pranić, kod drugog Goran Zakarić. Za 3-0 precizan je bio Ivan Čurjurić (50.), udarcem iskosa s lijeve strane s petnaestak metara, precizno je pogodio donji lijevi kut gostujućeg vratara Karla Čovića. Goran Zakarić (68.) prekrasno je prebacio vratara Čovića lobom za konačnih 4-1.

Za Neretvu pogodak je postigao Fran Ćavar (36.), udarcem s desetak metara nakon što je “zaspala” obrana domaćina.

Na ljestvici i dalje vodi Zagora Unešić s 50 bodova, ispred HNK Zadra koji ima 43.

U 22. kolu sljedeće subote 1. travnja, s početkom u 16.30 sati, HNK Zadar gostuje u Ivanbegovini kod pretposljednjeg Kamena.

Nakon utakmice vratar Zadra, 20-godišnji Luka Matasović, koji je do sada primio tek tri prvenstvena gola je rekao:

– Najbitnije je da smo.osvojili tri boda,  nastavljamo pobjednički niz na domaćim utakmicama. Držali smo se dogovora što nam je rekao trener, na kraju je to i rezultiralo pobjedom. Krenula nam je i realizacija, moramo tako i nastaviti kako bi uspjeli doći do našeg cilja, a to je viši rang. Zasluga zbog čega sam primio do sada tri gola nije samo moja, već i svih mojih suigrača, kazao je Matasović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...