Prema astrologiji, ovo je najmoćnija boja za vaš horoskopski znak

Otkrijte koja je vaša moćna boja, prema astrološkom znaku. Bilo da ste uglađeni Blizanac ili Lav koji voli reflektore, odaberite boju koja odgovara vašoj osobnosti, a može vam pomoći i kod uređenja doma.

Ovan

Ovnovi su vatreni, strastveni i pomalo tvrdoglavi. Oni su rođeni vođe koji vole avanturu i natjecanje te uživaju u neovisnosti. Ovan ima naizgled beskrajnu količinu energije i može biti prilično spontan.

Boja: Crvena.

Nije iznenađenje da vatreni znak poput vašeg napreduje kada je okružen crvenom bojom – to je boja strasti, hrabrosti i uzbuđenja. Osim toga, crvena je sjajna nijansa kada želite potaknuti kreativnost. Pokušajte ju ugraditi u kućne dodatke, poput jastuka ili kao dopadljiv zid u spavaćoj sobi.

Bik

Bikovi su utemeljeni i pouzdani, sa stabilnom glavom na ramenima kada su u pitanju praktične stvari. Vole počastiti sebe i one koje vole malim komadićima luksuza i materijalnim stvarima, tako pokazuju da im je stalo.

Boja: Zelena.

Ne samo da je utemeljena na prirodi, već zelena također ima živost koja pomaže Bikovima da se osjećaju revitalizirano. Da ne spominjemo, to je i boja bogatstva – nešto što Bikovi jako cijene. Dodajte zelene biljke svom dekoru doma ili odaberite živahno zelenilo u radnoj sobi.

Blizanci

Blizanci obično imaju dvije strane osobnosti – jednu živahnu i pričljivu, a drugu vrlo radoznalu, zamišljenu i pomalo nemirnu. Izuzetno su brze pameti i nikad ne ostaju bez riječi. Po prirodi su društveni i čine da se drugi osjećaju opušteno.

Boja: Žuta.

Žuta je svijetla, vesela i energična. Inspirira originalne misli i sreću i savršeno odgovara osobnosti Blizanaca. Pokušajte unijeti više žutih detalja u područja u kojima želite biti inspirirani, poput kućnog ureda ili mjesta dobrodošlice, poput ulaza ili čak ulaznih vrata.

Rak

Rakovi su emocionalni i empatični. Svijet doživljavaju emotivno, i uvijek se prvo oslanjaju na osjećaje. Suosjećajni i brižni, vrlo su osjetljivi na svoju okolinu i raspoloženja onih koje vole.

Boja: Srebrna ili metalik siva.

Eterično srebrna i siva njihove su moćne boje. Pokušajte svoj dom osvježiti metalik sivim detaljima ili upotrijebite neki sivi ili metalik namještaj kako biste stvorili prostor dobrodošlice.

Lav

Lavovi su zvijezde. Karizmatični su i šarmantni, s gotovo magnetskom privlačnošću. Mogu biti nestrpljivi i otvoreni, ali nikada doista zlonamjerni – dok ih ne povrijedite. Vole dramu i poticanje drugih da izraze svoje pravo ja.

Boja: Narančasta.

Ne postoji ništa što privlači pažnju više od narančaste boje, a hrabra boja upravo je ono što Lav treba da se osjeća kao kod kuće. Odlučite se za žarko narančastu, u izboru sofe ili drugim kućnim detaljima.

Djevica

Djevice su perfekcionisti u potpunosti. Imaju nevjerojatnu pažnju za detalje i vrhunski su planeri. Imaju duboku ljubav prema čovječanstvu, ali mogu ispasti rezervirani ili kritični prije nego što se otvore. Njihovi analitički umovi se itekako ističu.

Boja: Smeđa.

Suptilna nijansa je okosnica svake dobre sheme boja i prava radna snaga u svijetu dizajna. Također pomaže prizemljiti Djevičin pretjerano razmišljajući um. Pokušajte uzemljiti sobu s rustikalnim drvenim detaljima ili stolićem za kavu.

Vaga

Vage vole ljepotu. Oni nastoje stvoriti nešto lijepo u svakom dijelu svog života, a također traže ravnotežu u svim aspektima. Obožavaju šalu i dosjetke i uvijek će biti razboriti u odnosima s prijateljima, obitelji i partnerima.

Boja: Ružičasta.

Mirna, blijedo ružičasta dodaje pravu količinu ženstvenosti prostoru. Pokušajte upotrijebiti ovu boju u svojoj spavaćoj sobi ili odaberite sjajnu stolicu s akcentom u toj nijansi.

Škorpion

Škorpioni nikada zapravo ne govore o čemu razmišljaju, barem ne u početku, i mogu ispasti prilično tajanstveni. Čak se kaže da su donekle vidoviti, s nevjerojatnom sklonošću i intenzitetom promatranja. Imaju emocionalnu dubinu koja je prilično zapanjujuća.

Boja: Crna.

Ova intenzivna nijansa ima potpuni smisao za Škorpiona, koji ne voli ništa više nego natjerati druge da nagađaju. Iako je intenzivna, crna se može koristiti na bezbroj načina koji bi vas mogli iznenaditi.

Strijelac

Strijelci su društveni pustolovi, spremni krčiti nove staze i sklapati nova prijateljstva kamo god krenuli. Po prirodi su društveni, ali intenzivni mislioci, s kreativnim i globalnim načinom razmišljanja koji im pomaže riješiti mnoge probleme.

Boja: Ljubičasta.

Kreativna ljubičasta govori o duši Strijelca i pomoći će mu da razmišlja izvan okvira. Pokušajte koristiti nijanse šljive i lavande na mjestima gdje želite raditi, stvarati i razmišljati – u kutku za čitanje ili čak u svojoj spavaćoj sobi.

Jarac

Jarci su ambiciozni, s urođenim osjećajem za individualnost što ih čini fantastičnim radnicima i organizatorima. Ne bježe od velikih projekata, realni su i imaju izražen osjećaj samokontrole. Imaju velika srca i osjetljivi su, ali nisu previše emotivni.

Boja: Ugljen siva.

Jaka neutralnost sive je praktična, ali upečatljiva. Pokušajte ju koristiti za stvaranje ugodnog prostora za odmor ili za blagovaonicu.

Vodenjak

Vodenjaci su izvanzemaljci Zodijaka. Oni su ispred svog vremena i razmišljaju izvan okvira. Oni su potpuni humanitarci i uvijek gledaju širu sliku kako bi svijet učinili boljim mjestom. Oni su čudni, ali na simpatičan način – imaju hrpu prijatelja iz svih društvenih slojeva.

Boja: Plava.

Vodenjaci donose znanje u svijet, a plava im pomaže da se smire i usmjere dok im se misli vrte u milijun različitih smjerova. Pokušajte koristiti plavu u spavaćoj sobi kao umirujuću nijansu.

Ribe

Ribe su vrlo maštovite, sklone umjetnosti i romantici. Oni osjećaju puno i izražavaju te emocije. Oni imaju tendenciju da im ‘glava bude u oblacima’, sa snovima i intuicijom koju često treba malo prizemljiti.

Boja: Morska zelena i akvamarin.

Ribe napreduju kada su okružene bojama mora, što im pomaže da povrate energiju. Pokušajte ih upotrijebiti u kuhinji ili u kupaonici, prenosi Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...