Producentica optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje

Lejla Kašić, producenica emisije “Dnevnica” na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama je optužila crnogorskog glazbenika Ramba Amadeusa (Antonija Pušića) za seksualno uznemiravanje, prenosi N1.

Na pitanja portala Nova.rs je li joj se Rambo Amadeus neprimjereno obraćao, kakvu vrstu seksualnog uznemiravanja je doživjela i je li, osim UNICEF-u, slučaj prijavila i policiji, Lejla je odgovorila:

„U medijima i na društvenim mrežama ne želim se baviti detaljima i svoditi jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tijek događaja i trenutak u kojem je eksalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz popratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog“, rekla je producentica.

Smatra da je Pušić opravdano sankcioniran iz UNICEF-a… „Te da će moj nesretni slučaj biti opomena barem jednom nasilniku da ne učini slično i podrška barem jednoj djevojci da prijavi i da ne šuti. Samo brzim reagiranjem na bilo koji oblik nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedije na nivou silovanja ili femicida“, dodaje novinarka.

Podsjetimo, Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, optužila je producentica emisije „Dnevnica“ Lejla Kašić za seksulano uznemiravanje, te je javno pozvala UNICEF da reagira. Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili priopćenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji oblik uznemiravanja, te da će popularni glazbenik biti suspendiran. Rambo Amades se ovim povodom nije oglašavao.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...