Pupić Bakrač najavio svoje skoro uhićenje, Rubeša: “Vrši se represija zbog otkrivanja i prijavljivanja kriminala i korupcije”

Danas je na adresu naše redakcije i redakcije ostalih gradskih medija stigao dramatičan mail županijskog vijećnika Akcije mladih Marka Pupića Bakrača u kojemu najavljuje vlastito uhićenje. Kako navodi, danas je zaprimio poziv iz kriminalističke policije gdje su ga pozvali na razgovor, ali dao je do znanja da ne planira dobrovoljno otići u Policijsku postaju. Dopis Pupića Bakrača prenosimo u cijelosti.

Danas u 12:42 dobio sam poziv iz krim policije sa zahtjevom da se tamo odazovem i upitom gdje se trenutno nalazim. Policijskog službenika sam uputio da izvadi uhidbeni nalog, da dođu po mene, stave mi lisice na ruke i odvedu me jer nemam namjeru nakon svih maltretiranja dobrovoljno dolaziti u postaju. S obzirom na gore navedeno možete očekivati moje ponovno skoro hapšenje. U svezi čega i zbog čega nemam ni u primozgu, vidjeti ćemo. Ako želite podrobnije informacije nazovite PU Antona Dražine jer valjda oni znaju zbog čega me opet hapse, piše Pupić Bakrač

Nakon ovog maila, nazvali smo glasnogovornicu PU Zadarske Ivanu Grbin te je upitali za objašnjenje. Grbin je kratko rekla da su policijski službenici postupali prema nalogu temeljem kaznene prijave od strane DORH-a.

– Policijski službenici postupaju po nalogu temeljem kaznene prijave koja nam je dostavljena od strane DORH-a. U tijeku je istraga i utvrđivanje činjenica, a o rezultatima ćemo izvijestiti po završetku istog. To je sve što za sada mogu reći, poručila je kratko Grbin.

Netom prije objavljivanja ovog teksta na redakcijski mail javio se i gradski vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša s novim informacijama o skorom uhićenju Pupića Bakrača. Naime, Rubeša tvrdi da će Pupića Bakrača uhititi u Gračacu te ga dovesti u Zadar. Njegov mail prenosimo u cijelosti.

– Želimo Vas obavijestiti kako je naš vijećnik Marko Pupić Bakrač opet priveden, ovaj puta od policijske postaje u Gračacu koja će ga dovesti u Zadar na obavijesti razgovor u PP Zadar. Molimo Vas da ovo objavite kako bi javnost bila upućena o represiji koja se vrši nad vijećnicima Akcije mladih a upravo zbog otkrivanja i prijavljivanja kriminala i korupcije na najvišim razinama, piše Rubeša.

Budući da još nije poznato ni o kakvom se kaznenom dijelu radi, niti kada će Pupić Bakrač biti uhićen, ostaje pričekati i vidjeti kako će se ova drama razviti i jesu li Rubešina nagađanja točna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...