Rubeša: “Dvoranu Vodovod treba dati školi Stanka Ožanića!”, župan: “Dobra inicijativa, slažemo se”

Vijećnik Ante Rubeša na Županijskoj skupštini dao je prijedlog da se dvorana koju koristi Košarkaški savez Zadarske županije preda školi Stanka Ožanića.

Košarkaški savez Zadarske županije protupravno koristi dvoranu, popularno zvanu Vodovod. Članovi izvršenog odbora su Željko Žilavec, Željko Predoivan, Boris Skroče i Damir Burčul, znači istaknuti članovi HDZ-a, neki od njih su čak kriminalci koji su pljačkali svetinje košarkaškog kluba Zadar, poput Žilavca koji je izvlačio novac i plaćao narko dilerima smještaj u nekakvim hotelima i itd. Košarkaški savez godinama iznajmljuje spomenutu dvoranu protupravno, bez ikakvog računa… Imam inicijativu, kako nove uprave ne bi došle u priliku da se ponašaju isto kao prethodnici, da se dvorana Vodovod preda srednjoj školi Stanka Ožanića na korištenje. Ta škola nema svoju dvoranu i plaća najam za termine istaknutim lopovima iz HDZ-a, kazao je Rubeša.

Župan je odgovorio:

Dapače, slažemo se da naša škola dobije dvoranu, odnosno da tamo može održavati tjelesni odgoj. Dobra inicijativa, zašto ne.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...