Susret s pjesnikinjom Annom Ayanoglu u Zadru 16. ožujka

U srijedu, 16. ožujka, u sklopu Mjeseca Frankofonije, Odjel za francuske i frankofonske studije Sveučilišta u Zadru organizira, u suradnji s Wallonie-Bruxelles International, Francuskim institutom u Hrvatskoj, Društvom hrvatskih književnih prevodilaca te Gradskom knjižnicom u Zadru, susret s francuskom pjesnikinjom Annom Ayanoglu, koja živi i radi u Bruxellesu.

Susret će se održati u 18 sati u Gradskoj knjižnici – ogranak Grad (Providurova palača). Vodit će ga profesorica i književna prevoditeljica Vanda Mikšić, dok će konsekutivni prijevod osigurati profesorica i književna prevoditeljica Marija Spajić.

Anna Ayanoglu u Hrvatskoj će boraviti na autorskoj rezidenciji DHKP-a od 14. do 28. ožujka. Osim zadarskog susreta s pjesnikinjom koja je dosad objavila dvije zbirke u izdanju prestižne francuske izdavačke kuće Gallimard, predviđen je i niz susreta u Zagrebu, a gostovat će i na Goranovom proljeću, višednevnoj pjesničkoj manifestaciji koja počinje 20. ožujka u Zagrebu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...