U Autocentru Perović pronađite najnovije KIA modele automobila uz 7 godina jamstva!

Auto centar Perović d.o.o. dugogodišnja je tvrtka koja djeluje na području Zadarske županije, a koja se brine o kvaliteti i sigurnosti vaših vozila.

– Stručno osposobljeni djelatnici nude profesionalna savjetovanja te vrše sve popravke i održavanja vozila prema visokim standardima. Pružamo usluge prodaje rezervnih dijelova za Vaša vozila, a uz pomoć vrhunskih dijagnostičkih uređaja garantiramo utvrđivanje i popravak svih vrsta kvarova, kažu iz ove tvrtke.

Valja napomenuti da Auto centar Perović d.o.o.  nudi usluge prodaje novih KIA modela, zamjene staro za novo, servisiranja vaše Kie i prodaje i ugradnje originalnih rezervnih dijelova. Ova tvrtka ima veliki lager KIA novih vozila za isporuku odmah, uključujući vozila s automatskim mjenjačem.

Tu su i povoljni uvjeti financiranja s mogućnošću financiranja sa 0% kamata.

– Nova Kia vozila dolaze sa sedam godina jamstva, a naš servis vam nudi kvalitetne i stručne usluge profesionalnog osoblja s naglaskom na zadovoljstvo stranaka, napomenuli su iz Auto centra Perović.

Osim toga, Auto centar Perović d.o.o. je i ovlašteni serviser i distributer rezervnih dijelova za marku Citroen.

– Vršimo usluge servisiranja Vaših Citroen vozila uz ugradnju original rezervnih dijelova uz stručnu uslugu stručnog osoblja, informirali su nas iz centra.

Više o svemu možete pogledati i na web stranici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...