U četvrtak Zadar postaje veliko sportsko sjedište, u dvorani OŠ Šimuna Kožičića Benje obilježava se Dan sporta

Sportska dvorana Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje u četvrtak, 30. ožujka, postat će sportsko sjedište gdje će djeca i mladi imati priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Telemach Danu sporta, a Zadrom će zavladati sportski duh, navijanje, smijeh i radost.

Svečani program otvaranja Telemach Dana sporta u Zadru počinje u 11 sati, a na sportsko-edukativnom dan u sklopu Plazma Sportskih igara mladih sudjelovat će djeca osnovnoškolskog uzrasta koja će se natjecati u graničaru i atletici.

Najbolje ekipe i atletičari izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati krajem srpnja u Rijeci.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu 27. sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima.

Otvorene su prijave za sve sportske discipline Plazma Sportskih igara mladih: Coca – Cola Cup, Tommy turnir u malom nogometu, HEP turnir u rukometu, Kinder Joy turnir u košarci, graničar, atletika, Fide turnir u šahu, odbojka, odbojka na pijesku, Hrvatska pošta Cup u tenisu i turnir u stolnom tenisu, prijave su besplatne i dostupne na internetskoj stranici igremladih.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...