U Family Hotelu Diadora Happy Kiddos Weekends – posebno odobreni od beba i djece!

Art & Baby, glazbene radionice za bebe, radionice zdrave prehrane za roditelje i djecu, robotika, 3D modeliranje, znanstveni eksperimenti, mali izviđači, nogometna akademija – travanj i svibanj u Falkensteiner Family Hotelu Diadora nedaleko od Zadra donose dosad neviđen koncept edutainment odmora za sve uzraste – od beba do teensa! I roditelji su dobrodošli! Obiteljski odmor tako postaje nezaboravno iskustvo na kojem će djeca biti nasmijana, zabavljena i naučiti nešto novo.

Mali istraživači otkrivaju veliki svijet

Koliko samo veselja i akcije od 6. do 10. travnja čeka male izviđače!

Djeca će istraživati okolicu i učiti o biljkama i životinjama, naučiti kako ih zaštititi, sve u skladu s Montessori pristupom. Naučit će vezati čvorove, pratiti tragove u prirodi i izraditi kompas. Vrhunac je slackline izazov – zabavno vježbanje ravnoteže i koncentracije! Vrijeme je uskrsnih praznika, pa je u planu i potraga za jajima i izrada tradicionalne pince.

Bebe su zvijezde

Za najmlađe do 4 godine i njihove mame i tate pomno su osmišljene edukativne radionice u periodu od 21. travnja do 28. svibnja, prema franšizi Lane Marasović, certificirane ORFF Schulwerk učiteljice. Ova škola promovira glazbene i crtačke igre za razvoj verbalne i neverbalne komunikacije, glazbenog sluha i ritma kod djece. Osim sviranja na ORFF instrumentima, pjevanja i plesanja, oslikavanja uz klasičnu glazbu, zabava je zagarantirana uz ples sa šarenim marama i balonima.

Od igre, do strasti, do svrhe!

Lego© Robotika i 3D modeliranje u planu je od sredine travnja do kraja svibnja kroz prilagođene programe za sve uzraste. Djeca će izrađivati igračke pomoću 3D olovke, učiti osnove upravljanja robotom i osnove programiranja, koristiti 3D printer za ispis dizajna… Unutar programa osmišljeni i su brojni zabavni pokusi uz koje mogu koristiti ruke i um kako bi stvorili i sagradili različite stvari uz pomoć certificiranih učitelja Tinker Laba.

Nutricionizam na djelu

Na interaktivnim radionicama u suradnji sa savjetovalištem za prehranu Nutricionizam.hr od 11. travnja do 28. svibnja roditelji i djeca će učiti o važnosti uravnotežene prehrane i pripremi zdravog međuobroka. Kreativni dio radionica s nutricionistima bit će vrlo zabavan i šarolik, a naposlijetku i vrlo ukusan! I mali i veliki gurmani doći će na svoje jer je hrana u restoranu Artigiani i više nego izvrsna – organska, svježa i na bazi lokalnih namirnica. U čajnoj kuhinji Biberonia roditelji mogu pripremiti dječje obroke sa svježim voćem i povrćem u bilo koje doba dana i noći.

Nogometna akademija – mjesto gdje dječja srca kucaju brže

Malim zaljubljenicima u akciju, nijedna želja neće ostati neispunjena! U travnju će posebno uživati mališani koji obožavaju nogomet – nogometni kamp s nogometnim klubom FK Austria Wien ostvarit će sve njihove želje!

Falky Land je obožavani dječji svijetu prepun zabavnih aktivnosti, a tu su i Valo jump, vanjski zid za penjanje, znanstveni laboratorij za uzbudljive eksperimente, ples, kino, kazalište lutaka… akciji i zabavi nema kraja!

Birajte svoje omiljene aktivnosti i animacijske programe u paketima Happy Kiddos Weekends od 6. travnja do 29. svibnja. Djeca su uključena u cijenu, a za roditelje je tu i popust od 20 % na spa tretmane rezervirane unaprijed.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...