U subotu završni koncert velikog projekta pod nazivom “Dorissimo possibile”

U subotu, 18. ožujka 2023. u HNK Zadar, održat će se završni koncert velikog projekta pod nazivom “Dorissimo possibile”.

Projekt se organizira i izvodi povodom 100. obljetnice smrti Dore Pejačević a udružio je preko 150 sudionika, učenika i nastavnika triju škola: Glazbene škole Slavonski Brod, Osnovne glazbene škole Kontesa Dora i Glazbene škole Blagoje Bersa, a sve u svrhu predstavljanja bogatstva hrvatskog glazbenog stvaralaštva.

Nakon koncerata u Slavonskom Brodu i Našicama, projekt završava svečanim koncertom u Zadru, na kojem će se predstaviti i naši učenici – solo točkama na klaviru, violini i flauti, u klavirskom triu, te nastupajući u Mješovitom zboru škola, a sve djelima Dore Pejačević.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...