U utorak na Međunarodni dan poezije Narodni muzej Zadar organizira izložbu poezije, posjetitelji će moći ocijeniti radove

Povodom Međunarodnog dana poezije i prvog dana proljeća, 21.03.2023., Narodni muzej Zadar poziva sve ljubitelje i stvaratelje poezije da posjete i ocijene sve pristigle pjesničke radove.

Više od pedesetak izloženih radova iz svih krajeva Hrvatske i prekogranično može se pogledati u Maloj izložbenoj dvorani Kneževe palače od 20.03. do 25.03.2023.

Posebnost ove izložbe je njen interaktivni karakter jer posjetitelji sami ocjenjuju radove te tako doprinose nepristranom vrednovanju uradaka.

Pjesma sa najviše glasova bit će objavljena na društvenim mrežama Narodnog muzeja Zadar, a sve pristigle pjesme će biti dostupne kao zbirka u pdf formatu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...