U Zadru se otvorio KiDS Escape Room – inovativan koncept dječje zabave

Hrvatska edukativno – zabavna franšiza za djecu stigla je u Zadar, gdje je KiDS Escape Room otvorio svoju 5.lokaciju, u petak 10.03.2023. na adresi Ulica 4. Gardijske brigade 17, Zadar.

Time su Zadrani dobili novo mjesto za dječju zabavu i proslave rođendana za djecu školske dobi.

Što je KiDS Escape Room i kome je namjenjen?

KiDS Escape Room nova je generacija zabave, za novu generaciju djece. Naša ponuda odnosi se na svu djecu koja se više ne zadovoljavaju klasičnim igraonicama. Mi nudimo escape room model igre koji je do nedavno bio rezerviran samo za odrasle, a u ovom konceptu kreiran je isključivo za djecu, odnosno za samostalnu igru djece od 7 do 13 godina. Sve igre su unikatne i autorsko djelo vlasnice brenda, a za program u Zadru odlučili smo se za dvije potpuno nove tematske sobe, koje svoju premijeru imaju upravo u Zadru, kaže nam vlasnica.

Teme koje nudimo zovu se Gusarska avantura i Tajni agenti. U Gusarskoj avanturi djeci je cilj riješiti prepreke, zagonetke te odraditi razne zadaće i zadatke kako bi pronašli i otvorili škrinju sa blagom, dok u Tajnim agentima djeca pomažu detektivima u rješavanju ˝Slučaja nestale aktovke˝. Obje sobe krijuiznenađenja i obrate, koji su zaslužni za onaj wow efekt i oduševljenje nakon igre.

U tematskim sobama djeca u timovima rješavaju zagonetke, razne prepreke, zadatke i eksperimente postavljene pred njih kako bi uspješno riješili zadanu temu. Igre su potpuno sigurne s obzirom da nema horor elemenata, djeca u sobama nisu zaista zaključana te je uz njih uvijek jedna game-masterica/animatorica. Svaka igra osim zabave ima i edukativnu notu, te djeca razvijaju vještine poput timskog rada, logičkog razmišljanja, snalažljivosti i spretnosti. Nakon igre u tematskim sobama, za djecu imamo spreman veliki party room, te stručan animatorski tim koji garantira nezaboravan provod prilagođen dobi slavljenika i uzvanika.

Koje usluge nudite?

Na više od 120m2 moderno i mladenački uređenog prostora,naša glavna ponuda su proslave rođendana i igre u tematskim sobama, ali u planu je održavanje radionica, kampova, team buildinga te posjeti škola, kaže nam vlasnica Nikolina.

Proslave rođendana koje nudimo su potpuno organizirane i mi osiguravamo sve za super zabavu: tortu, grickalice, sokove, pozivnice, diplome, animatorice, program… i sve navedeno je u cijeni paketa, tako da nema skrivenih troškova. Na roditeljima je samo da dovedu dijete na dogovoreni termin, a za sve ostalo se brinemo mi. Rođendansku proslavu moguće je organizirati u popodnevnim satima svaki radni dan, a vikendom imamo po četiri termina subotom i nedjeljom.

Kako ste se odlučili za dovođenje KiDS Escape Room koncepta u Zadar te kakva je reakcija sugrađana?

Nakon otvorene prve poslovnice u Rijeci 2019. godine, te izvrsnog feedbacka roditelja i djece, u 2022. krenuli smo otvarati nove poslovnice u Hrvatskoj prema franšiznom modelu poslovanja. Nakon Rijeke, Splita, Pule i Slavonskog Broda, nekako je prirodno bilo dovesti koncept i u Zadar. Zadarska poslovnica nije franšizna, već smo mi kao vlasnici brenda otvorili KiDS Escape Room Zadar, s obzirom da sam ja porijeklom iz okolice Zadra, kaže nam vlasnica. Smatramo da je ponuda koju nudimo inovativna i drugačija te da ćemo njome obogatiti ponudu grada i omogućiti djeci školske dobi potpuno drugačije i nezaboravne proslave rođendana. Reakcije sugrađana su odlične, već je prvi vikend rada iza nas, te su djeca odlazila sa rođendana puna dojmova i sa novim, posebnim uspomenama.

Drago nam je da je obogaćena ponuda grada, i želimo timu KiDS Escape Room-a puno uspjeha u radu. Za više informacija i rezervacije, možete ih kontaktirati sljedećim putem:

[email protected]

+385915709587

www.kidsescape.hr

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...