Udruga Europa Donna Zadar i ove će godine na Narodnom trgu obilježiti Dan narcisa

Udruga Europa Donna Zadar poziva  na tradicionalno obilježavanje Dana narcisa 2023. u subotu, 25. ožujka pod motom „Zdravlje je najvažnije”. Dan je posvećen oboljelima od raka dojke.

Cvijet narcisa, koji tom prigodom simbolično darujemo, podsjeća nas na proljeće, svjetlo i novi početak. Pomažemo osvijestiti potrebu brige za zdravlje. Rano otkriven rak je izlječiv. Ako ga treba liječiti, pomognimo i učinimo to na najbolji mogući način.

Prikupljamo dobrovoljne priloge građana, svake godine za drugu namjenu. Ove godine ćemo prikupljena sredstva namijeniti za uređaje za dijagnostiku i liječenje onkoloških bolesnika u zadarskoj bolnici.

U ovogodišnjoj javnozdravstvenoj akciji zajedno su s nama zadarska Liga protiv raka, Zavod za javno zdravstvo Zadar, udruge žena s otoka Ugljana, Pašmana, Vira, Paga i gradova Biograda, Benkovca i Nina.

Pridružite nam se, sudjelujte i dajte svoj doprinos za bolje liječenje svih oboljelih. Zdravlje je najdragocjenije bogatstvo, pomozimo i čuvajmo ga zajedno.

Dođite i budite s nama u subotu, 25.ožujka na Narodnom trgu u Zadru, od 10 do 12 h.  Očekuje Vas, kao i svake godine, cvijet narcisa, osmijeh i veliko srce naših volonterki.

Dobrovoljne priloge možete uplatiti na žiro račun OTP banke –  IBAN: HR 3824070001100443902 s naznakom: Dan narcisa 2023.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...