Upitna je budućnost Luke Modrića u Realu. Hrvatski kapetan već zna iduću destinaciju

Još uvije se nezna zašto Madriđani odugovlače s pregovorima za novi ugovor.

Još uvijek nema dogovora oko novog ugovora za Luku Modrića, madridski Real se nije oglašavao po pitanju produljenja suradnje, upitno je hoće li hrvatski genijalac ostati na Santiago Bernabeu. Prema The Athleticu, postoji mogućnost da Modrić možda ne dobije novi ugovor od kraljevskog kluba koji smatra da nema smisla pregovarati dok se bore za sve trofeje.

Drugi razlog koji su Španjolci naveli je to što Modrić u rujnu početkom iduće sezone, navršava 38 godina. Ancelotti ga i sada štedi jer se u tim godinama lako umara pa je ove sezone odigrao tek 60 posto utakmica, a za pola godine ili godinu dana sigurno neće biti u boljem fizičkom stanju. Ipak, svakako treba podsjetiti kako je Luka odigrao maestralno u zadnje vrijeme, pogotovo se to odnosi na dvoboj s Liverpoolom.

– Modrić uvijek među zadnjima napušta Realov kamp u Valdebebasu i stalno ostaje dodatno raditi u teretani. Ugovor mu završava jako brzo. Ako mu Real ne ponudi novi, Modrić već zna kamo će otići Međutim, Real ga još uvijek nije ni kontaktirao oko novog ugovora, a kamoli mu ga ponudio. Klub misli kako nema smisla da mu ga ponudi usred borbe za sve trofeje. Ako Modrić ne dobije Realovu ponudu, Saudijska Arabija mu je najizglednija opcija za nastavak karijere – napisao je novinar Mario Cortegana.

Modrić je u dresu španjolskog prvaka odigrao 469 utakmica i osvojio sve što se osvojiti može, piše Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...