Urbofon Live program: Posljednji petak u ožujku rezerviran je za The Fogsellers

Nakon zagrebačkog Festivala svjetla, The Fogsellers stižu u Zadar. Nastupaju u Guma baru u sklopu Urbofon Live programa! Ova četveročlana ekipa iz Šibenika oduševit će vas electro-fusion svirkom koja nadilazi žanrovske okvire. Temeljnu postavu benda čine multiinstrumentalist Mirko Rak i bubnjar Josip Palinić uz pridružene članove Luku Mršu na trubi i Željka Andrića na saxofonu.

Krajem prošle godine obilježili su deset godina rada, a nakon albuma  “Smooth Simplicity” (2017.) kojim su osvoijli publiku i kritiku te zaradili dvije uzastopne nominacije za nagradu “Ambasador” u kategoriji najboljih elektroničkih bendova, pripremaju novo studijsko izdanje.

Iako se kroz godine zvuk benda mijenjao on se do danas bazira na fuziji elektronske i organske glazbe, a uživo Fogsellersi uvijek ostavljaju prostora za improvizaciju zbog koje je svaki nastup unikatan i zanimljiv.

Ne propustite koncert The Fogsellersa u Zadru 31. ožujka od 21:30 sati u Guma baru.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:

–       putem Entrio sustava za prodaju ulaznica (https://www.entrio.hr/event/urbofon-live-the-fogsellers-13633),

–       u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati,

–       na ulazu u klub na dan koncerta od 20:00 sati.

O Urbofon Live programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Sufinancira Ministarstvo kulture i medija. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...