Vanja Tokić pružila podršku svim ženama: “Žene kad nešto odluče, nema te sile koja ih može zaustaviti!”

Povodom Međunarodnog dana žena zadarska fitness kraljica i bodybuilderica Vanja Tokić (43), istaknula je kako se pripadnice ljepšeg spola itekako mogu izboriti za svoj status u društvu, te dodaje:

– Za mene Dan žena znači isto kao i ostalih 364 dana u godini. Žene sve više dokazuju da nisu zapostavljene, u današnjem danu možemo baš uživati! Svakako treba dati podršku svim ženama, majkama, kraljicama, kao i svima nama koje se borimo kroz život. U svakoj sferi se postavlja pitanje ima li ili nema diskriminacije, ne radi se tu samo o međusobnom odnosu između žena i muškaraca, to je malo dublje pitanje. Što se tiče žena, mi se itekako možemo izboriti za sebe, a ja sam se izborila i u tome imam podršku svoje obitelji, svoje djece, ali i mog partnera. Bez obzira na podršku, mi žene kad nešto odlučimo nema te sile koja nas može zaustaviti, kazala je Vanja Tokić.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...