Zadar pao pred krcatim tribinama u Posedarju, je li izgubio prvenstvo? Jerbić: “Primili smo glupe golove!”, Pinčić: “Žao mi je Zadra!”

U županijskom derbiju pred krcatim tribinama igrališta Gordan Demo, bilo je 515 gledatelja, Hrvatski vitez je pobijedio HNK Zadra rezultatom 2-1, u susretu 18. kola 3.NL-jug, četvrti rang natjecanja.

Pogotke za Hrvatski vitez postigli su Mate Knežević (49.) i Lovre Čirjak (59.), za HNK Zadar strijelac je bio Goran Zakarić (64.). U 19. kolu sljedeće subote 11. ožujka s početkom u 15 sati, Zadrani na Stanovima dočekuju Junak iz Sinja.

Na ljestvici je vodeća Zagora Unešić sa 43 boda, ispred HNK Zadra koji ima 36, Junak Sinj i Hrvatski vitez imaju po 33 boda, i tako dalje.

– Dali smo sve od sebe! Utakmica je bila pravi derbi. Zadrani su možda ljuti na suđenje jer je bila isprekidana utakmica zadnjih dvadesetak minuta, tako je i bilo, ali smatram da to nije razlog za nervozu! Žao mi je Zadra u ovom trenutku, volio bi da uspiju, ali će biti jako teško, kazao je Pinčić.

Jure Jerbić, kapetan Zadra nesretan zbog poraza:

– U drugo poluvrijeme smo loše ušli, primili smo dva glupa gola! Trebamo popraviti realizaciju, puno teže igramo u gostima, rekao Jerbić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...