Završena je obdukcija ubojice iz Vinkovaca: “Umro je od policijskog metka”

Završena je obdukcija nad tijelom 21-godišnjaka iz Vinkovaca koji je ubio 63-godišnjaka, svog oca.

Kako javlja PU vukovarsko-srijemska utvrđeno je da je umro od metka ispaljenog iz daljine, a to pak znači kako ga je ubio netko od službenika. Policija je, podsjetimo, istaknula kako je u nekoliko navrata pucala u mladića koji je ispaljivao metke u njihovu smjeru, a u isto vrijeme prijetio i kako će se ubiti.

Naposljetku su primijetili da mu tijelo pluta u rijeci Bosut, prenosi Danas.hr.

Što se tiče same istrage oko postupaka policije, glavni ravnatelj policije Nikola Milina zapovijedio je, temeljem odredbi Pravilnika o načinu postupanja policijskih službenika, formiranje stručnog tima policijskih službenika Ministarstva te je tim uputio u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku.

Zadaća stručnog tima je prikupiti obavijesti i ispitati sve okolnosti uporabe vatrenog oružja od strane policijskih službenika koji su postupali, zaključuju.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...