Zdravko Čolić večeras na Višnjiku pjeva ženama!

Napokon smo dočekali i dan kada će Zdravko Čolić povodom Međunarodnog dana žena, održati svoj iščekivani koncert na Višnjiku, s početkom u 20h!

Ususret večerašnjem spektaklu, organizatori koncerta najavili su da će se ulaznice za večerašnji spektakl moći kupiti i danas u tijeku dana, na blagajni dvorane na Višnjiku, od 14,30h nadalje. Također, svi ulazi u dvoranu otvaraju se od 18,30h.

Nakon dvostrukog rasprodanog koncerta u Zagrebu, najveća regionalna pjevačka zvijezda vraća se publici u Zadru. A Ti si mi u krvi, Produži dalje, Pusti, pusti modu, Gori vatra Ljubav je samo riječ, Noć mi te duguje, Svadbarskim sokakom, samo su neki od hitova u kojima će zadarska publika
moći večeras uživati.

Vidimo se večeras u nezaboravnoj koncertnoj noći sa Zdravkom Čolićem!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...