ŽNK Donat pobjedom krenuo u nastavak sezone, trener Vuleta: “Posljednji rezultati pokazuju da napredujemo!”

Ženski nogometni klub Donat iz Zadra proljetni dio sezone u Prvoj hrvatskoj ligi otvorio je pobjedom! Igračice trenera Jure Vulete slavile su na gostovanju u Slavonskom Brodu kod ekipe Viktorija rezultatom 1-4. Pogotke za Zadranke postigli su Savčić dva puta, te Matijević i Kirilenko.

Na prvenstvenoj ljestvici vodeći je Osijek sa 33 boda, Donat je trenutno na šestom mjestu sa sedam osvojenih bodova. U sljedećem kolu u nedjelju 19. ožujka s početkom u 14.30 sati Donat je na igralištu Stanovi domaćin ekipi Rijeke.

Trener zadarskih nogometašica 35-godišnji Jure Vuleta, pred nedjeljni derbi protiv Rijeke poziva sve ljubitelje nogometa na Stanove:

Zadovoljan sam kako smo odradili pripreme, posljednji rezultati pokazuju da napredujemo! Ušli smo i u polufinale Kupa, isto tako jako dobro smo ušli u nastavak sezone. Ostvarili smo pobjedu u Slavonskom Brodu i preskočili Rijeku na prvenstvenoj ljestvici, i sad smo malo mirniji, nadam se da ćemo tako i nastaviti. U nedjelju na Stanovima u izravnom dvoboju u borbi za ostanak dočekujemo upravo Rijeku, koja je jučer poražena s 4-0 od Dinama Zagreb. Malo su nam na ljestvici odmakli Dinamo, Agram i splitski Hajduk, inače, to je redoslijed od trećeg do šestog mjesta, moram kazati kako niti ove momčadi nisu nedostižne. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da u nedjelju dođu na Stanove i pruže podršku našim Zadrankama protiv Rijeke, zaključio je Vuleta.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...