Bepo Bajlo ima asa u rukavu: “Zagora nema potrebne uvjete za viši rang, to je šansa HNK Zadra!”

Šest je kola preostalo do kraja četvrtog ranga natjecanja, 3. NL-jug, na rasporedu su utakmice 25. kola, u subotu, 22. travnja s početkom u 17 sati se sastaju:

HNK Zadar – Urania Baška Voda, utakmicu sudi Mišo Krešić iz Metkovića
Zagora Unešić – Vodice
Hrvatski vitez Posedarje – Kamen Ivanbegovina
Junak Sinj – Neretva Metković
Split – Sloga Mravince
GOŠK Kaštela – GOŠK Dubrovnik
U nedjelju, 23. travnja od 17 sati igraju:
Neretvanac Opuzen – Uskok Klis
U ponedjeljak, 24. travnja u 17 sati počinju:
Zmaj Makarska – Primorac Biograd

Na ljestvica je vodeća Zagora Unešić s 59 bodova, HNK Zadar je drugi s 47, Junak Sinj treći s 45 bodova, i tako dalje.

Utakmicu protiv Uranije na Stanovima, najavio je 79-godišnji nogometni meštar, profesor Josip Bepo Bajlo, koji ima lijepe vijesti za sve ljubitelje nogometa u Zadru:

– Iako smo mi drugi na ljestvici, a Urania posljednja, to nam ne garantira da ćemo dobiti ako ne uđemo u utakmicu sto posto! Posljednju utakmicu u gostima smo kod Uskoka odigrali dobro, igrači su motivirani, nadam se da će tako biti i u subotu. Moram nešto kazati, Zagora Unešić nema uvjete za ulazak u viši rang natjecanja! Naime, postoje kriteriji po kojima se ulazi u viši rang hrvatskog nogometa, ne samo rezultatski, već morate imati i zadovoljavajuće uvjete, a to Zagora nema! Nadam se da će se komisija Hrvatskog nogometnog saveza koja odlučuje o tome ponijeti pošteno, te da će biti korektna, i u konačnici odlučiti prema propozicijama koje nalažu UEFA i FIFA, govori iskusni nogometni znalac Bepo Bajlo, i za kraj tajanstveno poručuje zašto je baš toliko siguran u to da Zagora nema potrebne uvjete:

– Vjerojatno nešto i ja znam! Kada govorim o potrebnim uvjetima, tu mislim na pomoćna igrališta, adekvatne svlačionice, popularizaciju mlađih uzrasta od pionira do juniora. Ponavljam, Zagora ne ispunjava uvjete! Nemojmo biti blesavi pa reći kako možemo stići zaostatak od dvanaest bodova za Zagorom, nisu ni oni “mutavi” da će tu prednost ispustiti! Naša jedina šansa da uđemo u viši rang je da komisija HNS-a odluči kako Zagora nema potrebne uvjete, optimist je Bepo Bajlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...