KK Zadar, udruga Dani Krešimira Ćosića i Maraska predstavljaju novi projekt “Zajedno za Zadar”: lik Krešimira Ćosića na bočici Amarene

U utorak, 11. travnja u caffe baru Lovre bit će predstavljen novi projekt “Zajedno za Zadar” u organizaciji KK Zadar, udruge Dani Krešimira Ćosića i Maraske.

Riječ je o projektu koji ima za cilj osnažiti zadarski sportski duh i tradiciju proizvodnje pića od autohtone zadarske sorte višnje maraške.

Zahvaljujući suradnji KK Zadar i Maraske za svaku kupljenu Maraska Amarena bočicu u zadarskim kafićima s posebnom etiketom koju će krasiti lik legendarnog zadarskog košarkaša Krešimira Ćosića, Maraska će donirat 9 centi Košarkaškom Klubu Zadar.

Na konferenciji za medije govorit će:

– Dario Kljajić, potpredsjednik kluba KK Zadra
– Ana Ćosić Pajurin, udruga Dani Krešimira Ćosića
– Dino Martinović, direktor Marketinga Maraske.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...