Kolinda ima novi posao: Odlazi raditi u Split, a kladimo se da je na ovom mjestu niste mogli zamisliti

Na Filozofski fakultet u Splitu stiže novi studij, a jedna od predavačica u programu bit će i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Riječ je o samofinancirajućem diplomskom sveučilišnom studijskom programu na engleskom jeziku, a pokreću ga u suradnji sa Sapir Accademic College iz Izraela.

Na tom će se studiju od ove jeseni školovati budući stručnjaci u diplomaciji i politici koji će nakon diplome steći zvanje magistra javnih politika i diplomacije.

Grabar-Kitarović će predavati na kolegiju Moderna diplomacija i odnosi s javnošću. Kolegij će s njom držati profesorica Ivana Bilić i James Brendan Foley, bivši veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj, prenosi Net.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...