McDonald’s uveo velike promjene na svojim najpoznatijim hamburgerima

McDonald’s je u srijedu objavio da kako su napravili nekoliko promjena u svojim klasičnim hamburgerima, uključujući Big Mac i McDouble, kako bi poboljšali njihov okus.

Među promjenama koje kupci mogu očekivati su mekša i deblja peciva, savršeno rastopljeni sir, jače pečena pljeskavica i više Big Mac umaka.

Poboljšanja također uključuju dodavanje bijelog luka pljeskavicama dok su još na roštilju kako bi se poboljšao cjelokupni okus, prenosi N1.

“Uvijek ću pamtiti svoj prvi hamburger iz McDonald’sa. A sada moj kulinarski tim i ja imamo najbolji posao na svijetu. Razmišljamo o načinima kako obožavateljima približiti još više tog kulinarskog okusa McDonald’sa”, rekao je Chad Schafer, viši direktor kulinarskih inovacija u McDonald’su.

“Otkrili smo da su male promjene, poput prilagođavanja našeg procesa kako bismo dobili topliji, topljiviji sir i prilagođavanja postavki roštilja za bolje prženje, dovele do velike razlike tako da naši hamburgeri budu ukusniji nego ikad”, dodao je.

Na društvenim mrežama reakcije na vijest o burgeru bile su pomiješane. Neki su smatrali da je krajnje vrijeme da McDonald’s napravi neke izmjene, dok su drugi više skloni klasici.

Obnovljeni hamburgeri trenutno su dostupni u američkim gradovima Los Angelesu, Seattleu, Portlandu, San Franciscu, Sacramentu, Phoenixu i nekoliko drugih gradova.

Očekuje se da će biti u drugim restoranima do 2024. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...