Policija na biogradskom području uhitila 61-godišnjaka zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, streljiva i droge

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za tri kaznena djela.

Nakon što je policija zaprimila dojavu da je osumnjičeni uputio ozbiljne prijetnje 58-godišnjakinji, policija je u petak, 28. travnja uhitila 61-godišnjaka te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja u šumovitom predjelu na širem biogradskom području, policijski službenici pronašli su poluatomatsku pušku s dva spremnika i 46 komada streljiva koje je osumnjičenik skrio i nedozvoljeno posjedovao. Na mjestu događaja proveden je očevid te su oružje i streljivo oduzeto.

Temeljem naloga suda, na širem biogradskom području provedena je pretraga doma i drugih prostora te automobila u vlasništvu osumnjičenog, a tijekom pretrage je pronađeno je i oduzeto 9 komada streljiva, jedna vrećica s oko 5,5 grama droge MDMA te vrećica u kojoj se nalazilo 5 komada tableta droge MDMA.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela Prijetnja, Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Jučer, 29. travnja nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 61-godišnjak je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...