Razvodi se Vatroslav iz Ražanca: “Želi luksuz, a nema ni za garsonijeru”

Krah braka para koji se upoznao i zaljubio u showu ‘Ljubav je na selu’ zaintrigirao je javnost. Valentina Kordić (30) i Vatroslav Tijan (45) više nisu jedna od uspješnih priča ovog showa, jer kako nam je potvrdila bivša kandidatkinja, oni se rastaju.

Nakon Valentine kontaktirali smo i Vatroslava koji nam je rekao da je istina da se razvode, ali i da ne želi dati samostalno skrbništvo sada već bivšoj partnerici s kojom još uvijek živi u istoj kući.

“Ne dam joj samostalno skrbništvo. Nema gdje već godinu i pol, čekam da se odseli. Želi luksuz, a nema niti za garsonijeru” kazao je za Večernji list odlučno Vatroslav.

– Istina je, razvodimo se – potvrdila je i Valentina za Večernji list i otkrila zbog čega je inicirala razvod nakon više od tri godine braka.

– Vatroslav je taj koji je prestao imati odnose sa mnom i već godinu i pol ili dvije govorio javno da je rastavljen i mene zvao bivšom ženom. Rastavu sam podnijela ja kada sam shvatila da on jednostavno nije zainteresiran da budemo zajedno i da od toga više ne može biti ništa – iskreno je ispričala Valentina koja je papire za razvod predala još prije Božića prošle godine. Odmah je zatražila i samostalnu roditeljsku skrb, a pojasnila je i zbog čega.

– U trenutku kada sam predala papire za razvod naš sin Vito još nije bio dobio vrtić i tada sam tetama od kćeri Viktorije govorila da bi se selili iz Istre. Zbog selidbe u okolici Splita tražila sam samostalnu roditeljsku skrb jer želim sama donositi odluke jer mi je to lakše – govori Tijan.

Smeta joj, kaže, što njezin uskoro bivši suprug nije angažiran oko djece koliko i ona.

– Općenito i sada ja radim sve sama oko djece, on većinom niti ne zna kada imaju neke izlete ili kada imaju termin kod doktora, ako treba nešto potpisati to potpiše ako ga se traži, ako ne ni ne sudjeluje. Tako da mi je ovo nešto sto meni olakšava jer želim što manje kontakta nakon razvoda imati s njim – zaključila je Valentina Kordić Tijan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...