SIMILARWEB JOŠ JEDNOM POTVRDIO Antena Zadar je i u posljednja tri mjeseca najčitaniji zadarski portal

Nakon što smo početkom godine objavili kako je upravo naš portal najčitaniji među zadarskim portalima, kvartal nakon toga – potvrđujemo vodeću poziciju.

Osim što smo zabilježili rast čitanosti, kao i većina zadarskih portala, u ovom je kvartalu udvostručena razlika između nas i drugoplasiranog portala.

Donosimo screenshot analitike SimilarWeba.

Dakle, Antena Zadar je u kvartalu od prosinca do veljače, zabilježila 3,409 milijuna posjeta. Drugoplasirani portal bilježi 2,733 milijuna, trećeplasirani 1,335, a četvrtoplasirani 1,24 milijuna posjeta.

Uvjerljivo smo vodeći i s brojem mjesečnih posjeta u prosjeku – bilježimo 1,13 milijuna posjetitelja (odnosno 656.982 jedinstvena).

Portal Antene Zadar s mobilnih platformi čita 66 posto čitatelja, dok s desktop računala portal čita 34 posto.

Društvene mreže i dalje nedostižne za konkurenciju

Osim uvjerljive dominacije kod čitanosti portala, Antena Zadar uvjerljivo je najjači zadarski društveni kanal na Facebook i Instagram mrežama.

Tako nas na Facebooku prati 86.652 ljudi, a na Instagramu 22.272 ljudi.

Dakle, rezimirano, digitalni mediji i kanali Antene Zadar uvjerljivo su vodeći na zadarskom području, na čemu se, od sveg srca, zahvaljujemo upravo vama – našim čitateljima.

Hvala vam!

Istraživanje slušanosti našeg radija možete pogledati na ovoj poveznici.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...