Siniša Vuco odselio je iz Hrvatske, evo u koju se zemlju zaljubio i gdje će živjeti

Mnoge je iznenadila vijest da se Siniša Vuco preselio u Venezuelu nakon što se zaljubio u tu zemlju, a od tamo se i javio putem videa na svom Instagram profilu.

“Veliki pozdrav s Kariba, iz Venezuele… Što da kažem, ja, vaš prijatelj Vuco vraćam se ubrzo i pjevam”, poručio je.

“Kakva si ti legenda”, “Idemo uskoro”, “Bravo”, “Jedva čekamo”, nizali su se komentari pratitelja.

“Nisam ja tamo išao plivati, radi se o ozbiljnim stvarima, sve će vam biti jasno uskoro. Osim toga, pripremam puno važnih novosti za moje obožavatelje. Upravo se vraćam u Hrvatsku, a kada se vratim sve ću vam opširnije ispričati “, rekao je pjevač.

Kako piše Večernji, pjevač je postao stanovnik karipskog otoka Isla de Margarita, gdje će odsad živjeti, a u Hrvatsku i Europu dolazit će samo na koncerte. Već je i riješio sve papire i dobio vizu, a namjerava tražiti i njihove dokumente.

Podsjetimo, Vuco je već nekoliko puta u javnosti govorio o tome kako želi napustiti Hrvatsku, a čini se i kako je sada ta odluka došla na red.

Siniša je inače u braku s lijepom suprugom Jelenom, koja je nedavno privukla veliku pažnju kada se prošetala zagrebačkom špicom. Par je zajedno više od 26 godina, upoznali su se prije 31 godinu, a zajedno imaju i troje djece, sina Vilibalda te kćeri Brigitu i Katarinu, a iza njega je i jedan neuspjeli brak u kojem je dobio sina Luku, piše Dnevnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...