U četvrtak na Večernjoj sceni Kazališta lutaka Zadar predstava Krleža talent show

U sklopu programa Večernje scene ovog četvrtka, 27.4. u 20 sati, u Kazalištu lutaka Zadar gostuje predstava “Krleža Talent Show” kazališta Mali teatar iz Zagreba.

Predstava je premijerno izvedena u studenom 2022. u zagrebačkom kazalištu KNAP, a donosi satiričan tekst u krležijanskom duhu.

Laži, intrige, cinična podbadanja, ljubavni ispadi, tučnjave, obiteljske tajne, sve su to sastojci omiljenih reality talent showova. Mnogi obožavaju gledati tuđe živote koji su gori od njihovih. Što se nalazi iza površnog pogleda na tuđe živote? Tko će zavoljeti Krležine likove, a tko zamrziti Krleža Talent Show?

O predstavi

Tko je najtragičniji lik hrvatskog dramskog imaginarijuma iz pera Miroslava Krleže? Zbog koga će publika patiti, a zbog koga plakati? Od smijeha, nadajmo se. Tko je zaslužio dramu o svom životu, a kome je i sam život drama? Odabrali smo desetak najvećih krležinih likova, te ih smjestili u suvremeni svijet lake zabave i spektakla.

Filip Latinovitz, Barunica Castelli-Glembay, student Vidović, Janez i Anka, Leda i Aurel, Leone Glembay, Krešimir Horvat i Laura Lenbach svoj će talent za tragediju pokazati u trima eliminacijskim igrama.

Tekst i režija: Igor Baksa
Scenografija: Marta Crnobrnja
Glazba: Luka Tralić – Shot

Igraju: Mada Peršić, Damjan Simić, Igor Baksa.

Ulaznice se kupuju na blagajni prije predstave ili online, a rezervacija je moguća putem maila ([email protected]). Cijena ulaznice je 6,50 eura (48,90 kuna), a za učenike, studente i umirovljenike 3,50 eura (26,37 kuna).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...