Zadranke i Zadrani od 20 do 64 godina uvjerljivo najviše slušaju Antenu Zadar

Slušanost Antene Zadar i dalje je izvrsna – iu prvom kvartalu 2023. godine bilježimo izvrsnu rezultate slušanosti. Štoviše, u našoj ciljanoj dobnoj skupini smo – najslušaniji.

Tako Zadranke i Zadrani u dobnoj skupini od 20 do 64 godine, dakle ono radno sposobno stanovništvo s najvećim prihodima, uvjerljivo bira Antenu Zadar kao svog svakodnevnog suputnika

Pokazuju to istraživanja slušanosti Defacto produkcije, nezavisne istraživačke agencije s više od 30 godina iskustva na tržištu.

No, ne bilježimo izvrsne rezultate slušanosti samo u ovoj dobnoj skupini. Štoviše, čak i u segmentu mlađe publike – 12 do 34 godina, 20 do 34 godina, ali i skupine od 20 do 49 ili 35 do 49 godina – Antena Zadar je najslušaniji zadarski radio.

Ciljana skupina našeg radija oduvijek je bila između 20 i 50 godina, kako glazbom, produkcijom tako i voditeljima, temama i cijelim doživljajem našeg radija i programa. Upravo u toj skupini, već četiri godine, uvjerljivo smo na prvom mjestu.

Uz jučer objavljene izvrsne statistike čitanosti našeg portala, ostaje nam samo još jednom zahvaliti se svim slušateljima, ali i čitateljima, što konzumiraju naše programe i sadržaje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...