Cestitka_Uskrs

Žarko Paspalj o suđenju Zadru u ABA ligi: “Njima se ne sudi drugačije, suđenje za sve klubove je isto!”

Kontaktirali smo Žarka Paspalja (57), bivšeg igrača Budućnosti, Partizana, San Antonio Spursa, Olympiacosa, Panathinaikosa, Panioniosa, Racing Parisa, Arisa i Virtus Kinder Bologne, igrao je i za reprezentaciju bivše države. Krasile su ga brze kontre i precizan šut.  Paspalj je bio strastveni pušač. U ožujku 2001. rekreativno igrajući nogomet u Ateni, doživio je teški srčani udar, dok je u studenom 2017. godine doživio moždani udar tijekom boravka u San Antoniju.
Žarku smo postavili pitanje je li Zadar zakinut što se suđenja tiče, u odnosu na ostale klubove u regionalnoj ligi, Paspalj je bio vrlo jasan:
– Zadar igra dobro ove godine, nisam baš pratio sve njihove utakmice, ali one što sam pogledao mogu kazati da igraju znatno bolje nego prijašnjih sezona. Nisam siguran da se Zadru sudi drugačije nego ostalim klubovima u ABA ligi. Mislim kako se svi trude da bi suđenje bilo adekvatno i isto za sve klubove, govori nekadašnje precizno krilo, i za kraj se opet osvrnuo na suđenje:
– Na kraju krajeva mi imamo devetnaest euroligaških sudaca, i baš zbog toga mislim da je to dovoljan dokaz kako je suđenje za sve klubove u ABA ligi isto! Greške sudaca postoje, ali smatram da one nisu zlonamjerne, suci, naime, ne utječu na tijek utakmice, ponavljam, njihove greške nisu zlonamjerne, zaključio je Paspalj.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...