Završen veteranski turnir u košarci, Tomislav Klarica: “Poznati košarkaši još imaju ‘asa u rukavu’!”

Nakon tri dana završio je veteranski košarkaški turnir Zadar 2023. U finalu je pobijedila momčad MORH koja je bila bolja od domaćina turnira Voštarnice Zadar s rezultatom 79-53. Za treće mjesto se izborila ekipa Otok Ugljan koja je u tijesnoj utakmici slavila protiv Biograda rezultatom 40-37.

Kod žena prvo mjesto su osvojile veteranke ŽKK Zagreb, dok je druga na postolju bila ekipa ŽKK Zadar, treće mjesto osvojile su Rožice iz Rijeke.

Organizator turnira, ujedno i predsjednik KK Voštarnica, istinski zaljubljenik u košarku Tomislav Klarica (52), zadovoljan je prvenstveno zbog gledatelja koji su mogli uživati u bravuroznim majstorijama iskusnih košarkaških majstora:

– Turnir je prošao u najboljem redu, bez ozlijeđenih igrača koji su proveli tri dana u našem gradu igrajući i zabavljajući se. Mnogobrojna publika u pomoćnim dvoranama ŠC Višnjik mogla je uživati u maestralnim izvedbama svjetskih poznatih košarkaša, koji i u veteranskim  godinama još uvijek imaju nekog “asa u rukavu” i dosta lijepih akcija koje gledatelji uistinu vole vidjeti na košarkaškim parketima. Sa zadnjim zvukom sirene ovogodišnjeg turnira svi u KK Voštarnica smo donijeli odluku da iduće godine napravimo još masovniji turnir, jer Zadar je grad košarke. Istaknuo bih kako veterani koji pamte lijepa vremena zadarske košarke, rado dolaze i uživaju u našem prekrasnom gradu! Ovim putem se želim zahvaliti svim sudionicima turnira, ali i svim gostima i gledateljima koji su nas podržali sve ove dane, kazao je Klarica.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...