Kazalište lutaka Zadar poziva na obilježavanje Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade i Svjetskog dana lutkarstva, 20. i 21. ožujka!

Svjetski dan kazališta za djecu i mlade počeo se obilježavati od 2001. godine, a od 2012. godine koristi se slogan “Povedite dijete u kazalište”. Poziv je to na akciju kako bi umjetnost učinili dostupnijom djeci i mladima, ali i podsjetnik na odgovornost odraslih kako bi djeci i mladima omogućili razvijanje umjetničkih iskustva koliko god je to moguće.

U Kazalištu lutaka Zadar naša najmlađa publika pogledati će predstave „Vrlo gladna gusjenica“ i „Mali dinosaur“, nakon kojih ćemo imati tematizirane radionice u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar.

A u četvrtak, 21. ožujka u 18 sati ne propustite pogledati našu novu predstavu „zEZOP“ u režiji Ane Prolić! Na dramaturški zanimljiv način, “zEZOP” isprepliće jedanaest Ezopovih basni, igrajući se sa samom idejom izvedbe. Poruke i pouke Ezopovih basni ostaju iste, a na vama je da saznate kako su Cvrčak i Mrav pronašli zajednički jezik, jesu li se Lisica i Roda pomirile i što se dogodilo Jelenu??

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 2 eura su dostupne na blagajni kazališta i online.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...