Gotovina danas u Pakoštanima

Danas u 17 sati na Trgu kralja Tomislava u Pakoštanima, organiziran je doček za generala Antu Gotovinu, koji će se u svom mjestu pojaviti prvi put otkad je na slobodi.

Kako najavljuju Pakoštanci a to potvrđuje i Milivoj Kurtov, načelnik Pakoštana, danas će se feštati do zore.

Podsjetimo, Ante Gotovina u Zadar će, pak, doći 24. studenog na svečanu sjednicu Gradskoj vijeća nakon čega će se družiti s građanima na Forumu.

– Bit će vatrometa i bakljade, dolaze Murterini s gajetama s onim Latinskim idrima. Doći će šibenska straža, KUD-ovi iz naših županija, iz Svetog Filipa i Jakova, Sukošana i tako dalje. Uglavnom svatko će u svojim narodnim nošnjama. To će biti jedan lijep dekor i mi želimo prigodno dočekati generala, zahvaliti mu se na svemu, izraziti mu poštovanje za sve što je podnio ovih 11 godina i to je to, izjavio je Kurtov za Media Servis.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

 
ante gotovinadolazakpakoštane