Nezavisni Luka Zubčić prešao u HSS

Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke u Zadru, oglasila se jutros propćenjem za medije. Naime, kako je nezavisni kandidat Luka Zubčić postao članom ove stranke, ista u općinskom vijeću Posedarja, povećala broj vijećnika na dva člana.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

HSS općinske organizacije Posedarje na izvanrednim izborima za općinsko vijeće Posedarja, ostvarilo je odličan rezultat osvojivši 10% glasova birača. HSS Posedarje time je po prvi puta osvojilo vijećnički mandat u općinskom vijeću. No, zbog našeg iznimnog rada i sve prepoznatljivijeg djelovanja, protekli tjedan povećali smo tu brojku za još jednog vijećnika!

Do sada nezavisni vijećnik Luka Zubčić postao je članom HSS-a, te smo time broj vijećnika povećali na ukupno dva vijećnika u općinskom vijeću Posedarja.

Važno je naglasiti kako su HSS i ljude koji ga čine u Posedarju prepoznali i neki drugi pojedinci s nezavisne liste Luke Zubčića , među kojima moramo istaknuti gospodina Borisa Magaša , iz Vinjerca koji je u svom mjestu ostvario zavidan rezultat.

Ovime je HSS postao izuzetno bitan subjekt u kreiranju i vođenju politike općine Posedarje, te predstavlja tzv.“treću opciju“ u već pomalo ustaljenom političkom životu općine Posedarje. HSS je okupio mlade, ambiciozne i obrazovane ljude koji žive, rade i djeluju na području općine čiju politiku sukreiraju i koji neće dopustiti da žive u okružju koje ih ne zadovoljava napretkom i mjestom koje bi trebalo zauzimati puno bolji položaj u zadarskoj županiji . Nove snage HSS-a inzistirati će na pozitivnim promjenama toliko potrebnim ovoj općini uz čije se vodstvo već predugo vuku afere i tzv.“repovi“.

HSS neće šutke promatrati propadanje svih kapitalnih projekata općine Posedarje. Ova općina ne zaslužuje vodstvo koje zanemaruje ulaganje u infrastrukturu, gospodarstvo i poljoprivredu vlastitog mjesta.

S novom snagom, HSS u Posedarju pokrenuti će pozitivne promjene u cilju razvoja našeg mjesta i boljeg života naših ljudi!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...