Osnovan općinski odbor SDP-a Vrsi

U petak je održana osnivačka konvencija Općinske organizacije SDP-a Vrsi u prisustvu 14 delegata koji su izabrali svoje rukovodstvo. Predsjednik organizacije postao je Žarko Barkić, umirovljeni hrvatski vojni invalid, a potpredsjednica Ivančica Perinić.

Konvenciji su nazočili i esdepeovci iz gotovo svih sredina županijske organizacije, te članovi nedavno formiranih stručnih timova županijske organizacije SDP-a koji su iskoristili priliku i uoči konvencije održali svoje radne sastanke, a potom se svi zajedno družili na prigodnom domjenku.

Predsjednica ŽO SDP Renata Sabljar Dračevac, u svom prigodnom govoru na početku konvencije, poručila je delegatima da će zasigurno upamtiti datum osnivanja svoje organizacije, jer je pao na veliki dan, ta de na toj pravednosti koju je naša domovina „izvojevala“ oslobađajućom presudom našim generalima u Haagu, pokrenu i svoj duh mijenjajući svijet i stvarajući drugačije društvo u kojem ćemo živjeti.

Ne dajte da vam zatruju organizaciju koju smo unatoč svim preprekama, u prvom redu zahvaljujući vašoj snazi i razboritosti, uspjeli osnovati. Uzmite vlast u Vrsima i budite pravedni, zaključila je Sabljar Dračevac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...